Hot melt apparatuur leverancier


Van gespecialiseerde hot-melt lijmapparatuur stations tot een brede selectie van compatibele onderdelen van diverse merken, zoals hotmelt-slangen, lijm-filters, plunjer-pompen, nozzles, lijmpistolen en meer. HotmeltService biedt een uitgebreide selectie van hotmelt-systemen, componenten en besturingsapparatuur voor lijmprocessen.

Hotmeltservice is centraal gelegen in Nederland en een onafhankelijk leverancier en onderhoudspartner van hotmelt apparatuur in de Benelux. U kunt bij ons terecht voor hotmelt (lijm)apparatuur met bijbehorende service en onderhoud. Standaard onderhoud aan lijmapparatuur doen we op locatie, uitgebreide reparaties voeren we uit in onze werkplaats in Baarn.

Hotmeltservice heeft veel referenties met zowel standaard verpakkingstoepassingen als specifieke maatgerichte oplossingen. Onze lijmapparatuur wordt ondermeer gebruikt voor het lijmen van verpakkingen, karton, autostoelen, panelen, isolatiematerialen, , displays, karpetten. Hotmeltservice realiseert betrouwbare, efficiënte en innovatieve lijmsystemen, die de voordelen van een hot melt in de praktijk brengen.

Naast onderhoudspartner zijn wij ook leverancier van hotmelt apparatuur.

Door middel van gedegen technische kennis en een goede inventarisatie dragen wij bij aan de verbetering van uw productieproces waarbij continuïteit en efficiëntie centraal staan.

Als u zoekt naar een handlijmpistool, een geautomatiseerde installatie, hotmelt service of onderhoud, voor hot melt apparatuur kunt u onze expertise gebruiken.

Lijmapparatuur Onderhoud & service

Onderhoud is belangrijk om de betrouwbaarheid van uw hotmelt apparatuur te waarborgen. Met VCA gecertificeerde monteurs voeren wij onderhoud uit op locatie. Snelheid en expertise zijn belangrijke speerpunten binnen hotmeltservice. Om onderhoud uit te voeren is onze werkplaats compleet ingericht en ons magazijn bevat vele onderdelen van diverse merken, reinigingsapparatuur en specifieke gereedschappen.

Onze Service

  • Leveren van hotmelt units, lijmsystemen en onderdelen van diverse merken uit voorraad
  • Realiseren van klantspecifieke oplossingen
  • Uitvoeren van periodiek onderhoud
  • Het geven van efficiënt en professioneel advies
  • Storingsdienst (24/7)

Wij verlenen service op alle merken lijmapparatuur zoals Meler, Nordson, Robatech, ITW Dynatec en UES.