Hot melt lijmapparatuur


Hotmeltservice levert diverse merken lijmapparatuur, nieuw en gebruikt. Uit voorraad leverbaar zijn ondermeer de merken Nordson, Robatech, ITW Dynatec, Meler en Bühnen.

Hotmeltservice levert vrijwel alle soorten hot melt lijmapparaten van hand lijmpistolen en standaard Hotmelt lijmsystemen tot de grotere bulk vatensmelters. 

Hotmeltservice kan unieke oplossingen leveren en kwaliteitsapparatuur leveren voor gunstige aanschafprijzen.

Hotmeltservice heeft zijn medewerkers diverse trainingen laten volgen en is gekwalificeerd om onderhoud en storingen aan hot melt apparatuur van Nordson, Robatech, Bühnen & ITW dynatec.

Veel standaard hot melt lijmystemen hebben uitgangen voor 4 slangen en zijn modulair opgebouwd. Zowel een plunjerpomp als trandradpomp zijn vrij standaard.

De diverse hot melt apparatuur is goed inzetbaar bij Hotmelt grootverbruikers met wensen voor PA, PO, POR, PU en PUR verlijmingen.

Veel lijmslangen en lijmpistolen van compatible met o.a. Nordson en Robatech lijmapparatuur zijn op voorraad bij ons magazijn in Baarn.

Voor zowel swirl of streep applicatie zijn diverse lijmkoppen beschikbaar, voor een perfecte swirlbreedte en draadloos verlijmen in de machine.

Onze technische servicedienst staat 24/7 u voor u klaar.