Lijmapparatuur


Lijmapparatuur is een breed begrip, er is van allerlei lijmapparatuur te koop, vanaf de bouwmarkt tot aan de meubelverwerkende industrie.

Hotmeltservice specialiseert zich in hot melt lijmapparatuur. Hot melt units met slangen, tanksmelters, hot melt lijmkoppen, spraynozzles, contactnozzles en standaard spuit lijmkoppen. Ook voor de besturing en uitgebreid advies kunt u bij ons terecht.

Gebruikte Nordson hot melt lijmapparatuur

We zijn uniek in onze multi-merk ervaring, vele merken zoals Buhnen en Meler zijn compatible met Nordson, maar ook van andere merken hot melt lijmunits zoals UES, Valco Melton en Robatech kunt u volledige ondersteuning in de vorm van onderhoud en reparatie met originele onderdelen verwachten.

Voor lijmwalssystemen leveren wij ook de drummelters en vatensmelters.

Wij plegen onderhoud op locatie alswel ook op in onze werkplaats in Baarn. Nationale en internationale productiebedrijven, in de voedsel en assemblageindustrie vertrouwen op ons onderhoud, onderdelenvoorraad en advies.

Hotmeltservice heeft ervaring in industriëen zoals verpakkingen, automotive, bouw/isolatiematerialen, vloerbedekking, keukenproductie en nog veel meer. Hot melt verlijmingen bieden betrouwbare, efficiënte en innovatieve oplossingen.