hot melt lijmkorrels verwerken


Op zoek naar hot melt lijmkorrels? Let er dan op dat deze goed verwerkbaar zijn in uw machine. Er zijn ruwweg 2 soorten die in veel applicaties verwerkt kunnen worden, EVA & Metalloceen. Metallocene hotmelts zijn doorgaans moderner, dit is te zien aan het wit/transparante uiterlijk, ze verbranden minder snel en hechten doorgaans sterker aan gladdere oppervlakken. Deze hot melt is meestal in de vorm van granulaat, maar lijmsticks, blokken, kaarsen en kussens worden verwerkt.. Hot melt wordt in veel industrieën ingezet, zoals verpakkingen, kartonnage, assemblage en boekbinden.

Bulk hot melt lijmen

Wij kunnen u adviseren bij de koop van bulk hotmelt lijmen. Er zijn diverse fabrikanten actief in Nederland die ieder een eigen sterke kant biedt. Door onze ervaring met een grote verscheidenheid aan toepassingen, waaronder hotmeltverpakkingen, productassemblage, etikettering, boekbinden, etc.