Hotmelt apparatuur – lijmapparatuur

Hotmeltservice.nl produceert, verkoopt en onderhoudt een uitgebreide reeks universele hotmelt lijmpistolen en componenten voor alle soorten productietoepassingen. Onze industriële hotmelt lijmapparatuur wordt wereldwijd door productiebedrijven gebruikt omdat het de productkwaliteit verbetert met precieze lijmpatronen, de productie verhoogt met een versneld lijmpoces en de kosten verlaagt ten opzichte van lijmpatronen met goedkopere bulk hotmelt lijm.

Bulk hotmelt voor lijmapparatuur

Het merk Nordson

Het meest gebruikte merk zijn Nordson smeltlijmmachines en kleefstofafgiftesystemen. Hotmeltservice is onafhankelijk leverancier van diverse merken hotmeltapparatuur. Deze hot melt apparatuur wordt gebruikt voor het aanbrengen van hotmelt als afdichtmiddel, hechting van textiel en bekledingen. Hot melt lijmen kunnen worden aangebracht in in verschillende patronen op consumenten- en industriële producten. Hot melt verlijmingen worden veel gebruikt bij verpakkings-, productassemblage-, hout textiel en non woven toepassingen.

Hotmelt doseerapparatuur

Hotmeltservice heeft tientallen gespecialiseerde hot-melt verlijmingsmachines samengesteld met een uitgebreide keuze aan compatibele onderdelen, waaronder slangen, filters, pompen, spuitmonden, lijmpistolen en nog veel meer. Hotmeltservice biedt meerdere merken hotmelt-systemen, componenten en ondersteuningsapparatuur voor het optimale doseren van hotmelt lijm in uw productieactiviteiten.

Klik hier voor verhuur van hot melt lijmapparatuur.